|
|
تحقیق كاربرد ميكرو ارگانيزمها در تهيه مواد لبني
مقدمه: شير امولوسيون پيچيدهاي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزههاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومت ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
كاربرد ميكرو ارگانيزمها ,
تهیه مواد لبنی ,
Whey چیست ,
تهیه پنیر ,
پنیر سوئیس ,
روش تهیه پنیر چدار ,
پنیسیلیوم ,
لاکتوکوکوس ,
پنیر آبی رنگ ,
کفیر ,
شیر اسیدوفیلوس ,
روش تهیه ماست ,
تحقیق صنایع غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 968
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 بهمن 1393 |
نظرات ()
|
|
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 دی 1393 |
نظرات ()
|
|
پاورپوینت خط تولید شیر
خط تولید شیر به صورت پاور پوینت، در این فایل مراحل تولید شیر در کارخانه و نحوه ی فراوری، پاستوریزه شدن، همونیژه شدن و ... همراه با تصویر در قالب 19 اسلاید توضیح داده شده است.بخشی از متن: شير محصولي است كه از دوشيدن كامل و بلا انقطاع يك پستاندار بدست مي آيد و بايد كاملا بهداشتي جمع آوري شده، سالم ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
سمینار - پاورپوینت ,
,
:: برچسبها:
پاورپوینت خط تولید شیر ,
تولید شیر ,
شير كم چرب ,
شير پر چرب ,
هموژن کردن شیر ,
پاستوریزه کردن شیر ,
شیر در کارخانه ,
تحقیق صنایع غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 1034
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1393 |
نظرات ()
|
|
مقاله تئوری صف (یک روش بازگشتی برای سیستم صف)
مقاله ترجمه شده با عنوان یک روش بازگشتی برای سیستم صف F-policy G/M/1/K با زمان start up نمایی، چکیده: این مقاله با کنترل بهینه یک سیستم صف G/M/1 ظرفیت محدود، ترکیب شده با F-policy و یک زمان start up نمایی، قبل از اجازه ورود به سیستم دادن به مشتریان، سر و کار دارد. مساله صف F-policy متعارف ترین ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
مقاله تئوری صف ,
روش بازگشتی صف ,
مقاله ترجمه شده صنایع ,
سیستم صف ,
تحقیق صنایع ,
مقاله صنایع ,
queueing system ,
:: بازدید از این مطلب : 742
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1393 |
نظرات ()
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1393 |
نظرات ()
|
|
تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع
بخشی از مقدمه: خرما یکی از محصولات بسیار مهم کشور ایران است که از دوران باستان تاکنون کشت می شود . این محصول یک غذای طبیعی و پر ارزش می باشد و خوراک مهمی برای کودکان، شاهان و فقیران در همه ادوار تاریخ بوده است. بلی سخن از نخل است، درختی صبور در مقابل ناملایمات طبیعت که از تقدس و پیوند معنوی ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
روش تولید شهد خرما ,
قند مایع خرما ,
عسل خرما ,
مراحل تولید قند مایع ,
انواع خرما ,
تحقیق صنایع غذایی ,
مصارف شهد خرما ,
سرکه خرما ,
:: بازدید از این مطلب : 638
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1393 |
نظرات ()
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 دی 1393 |
نظرات ()
|
|
پروژه جامع کارخانه تولید UPVC
پروژه مربوط به درس صنایع کوچک، طرح توجیهی کارخانه تولید UPVC، پیشگفتار: تمامی کشور هایی که توانسته اند هم اکنون به قدرت های برتر دنیا تبدیل شوند و در معادلات سیاسی و اقتصادی دنیا تاثیر گذار عمل کنند در ابتدا بر آن بوده اند که پایه های اقتصادی کشور خود را قوی کنند. یکی از راه کار های اساسی برای ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
طرح توجیهی - کارآفرینی ,
,
:: برچسبها:
پروژه صنایع کوچک ,
طرح کارآفرینی ,
کارخانه تولید UPVC ,
یو پی وی سی ,
تولید یو پی وی سی ,
طرح توجیهی ,
:: بازدید از این مطلب : 673
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آذر 1393 |
نظرات ()
|
|
نانو ایده استفاده از نانو رس در افزایش نگهداری شیره انگور
بخشی از متن: رس ها به صورت طبیعی به عنوان مواد معدنی به شمار می آیند.بسیاری از آن ها سیلیکات های (al) که ساختار ورقه ای دارند. نانو رس ها شامل ضخامت کوچک و نامنظم رسی هستند که در حدود یک نانومتر ،ضخامت و 100نانو متر قطر دارند. نانو رس ها سطح ویژه ای در حدود 750متر مربع بر گرم دارند. استفاده از ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
نانو ایده ,
نانو رس ,
نگهداری شیره انگور ,
تحقیق صنایع غذایی ,
انگور ,
:: بازدید از این مطلب : 592
تاریخ انتشار : شنبه 8 آذر 1393 |
نظرات ()
|
|
تحقيق پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی
مقدمه: فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
تحقيق صنایع غذایی ,
پنیر پروسس ,
محصولات پنیری ,
پنیر بدلی ,
انواع پنیر ,
پنیر فراوری شده ,
تافو ,
شبه پنیر ,
:: بازدید از این مطلب : 893
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آذر 1393 |
نظرات ()
|
|
تحقيق ماشينهاي بسته بندي مواد غذايي
ماشينهاي مورد استفاده جهت بستهبندي مواد غذايي امروزه در طرح تيپهاي متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار ميگيرند بيان يك تقسيمبندي جامع و مانع براي همة ماشينها كاري مشكل است اما در ذيل سعي شده با ارائه يك تقسيمبندي با توجه به نحوة عمل كرد اين ماشينهاي شماي كلي از تنوع ماشينهاي مورد استفاده در صنايع غذايي و بستهبندي مواد غذايي ارائه گردد.
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
تحقيق صنایع غذایی ,
ماشينهای بسته بندی ,
ماشین پرکن ,
بسته بندی مواد غذايی ,
ماشينهاي دوخت ,
اسپتيك بگ ,
انواع درزگیر ,
:: بازدید از این مطلب : 658
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آذر 1393 |
نظرات ()
|
|
تحقيق رفراكتومتر، پلامتر و ساكاريمتر
بخشی از متن: رفراكتمترهاي آن لاين(روي خط) در صنعت قند بسيار كارساز هستند زيرا كنترل بريكس نمونهها در زمان واقعي خود، در توليد بسيرا مهم ميباشد. شركت Atago co به زودي رفراكتومتر مدل PRM_85 مخصوص نصب در خط توليد را عرضه ميكند كه بسيرا كم در تحت تأثير عوامل محدود كننده خارجي قرار گرفته و كار خود ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
تحقيق صنایع غذایی ,
رفراكتومتر ,
پلامتر ,
ساكاريمتر ,
کارخانه قند ,
:: بازدید از این مطلب : 754
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آذر 1393 |
نظرات ()
|
|
تحقيق نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
بخشی از متن: نانو تكنولوژي فناوري جديدي است كه تمام دنيا را فراگرفته است و به تعبير دقيقتر "نانو تكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه همه آينده است ". در اين مقاله بعد از تعريف نانو به بيان دلايل كاربرد ها و ضرورتهاي توجه به اين فناوري اشاره شده است. نانو تكنولوژي، توانمندي توليد مواد، ابزار ها و ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
تحقيق صنایع غذایی ,
نقش فناوری نانو ,
صنایع غذایی ,
نانو تکنولوژی ,
نانو کپسول ,
نانو و کشاورزی ,
نانو بیو پروسس ,
غذاهای نانو ,
بسته بندی نانو ,
:: بازدید از این مطلب : 818
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آذر 1393 |
نظرات ()
|
|
تحقيق امنيت غذا و تغذيه
بخشی از متن: توسعه انساني، هم هدف و هم مسير توسعه ملي و امنيت غذايي يكي از معيارها و ابزارهاي توسعه انساني است. با استفاده از تعبير "زندگي در سلامت و رفاه" بعنوان يكي از مؤلفه هاي توسعه انساني، حصول به سطح مناسبي از سلامت و امنيت غذا و تغذيه اي يكي از مقاصد جدي در سياستگذاريهاي ملي و زير ملي ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
تحقيق رشته تغذیه ,
امنيت غذا ,
امنیت تغذيه ,
تحقیق صنایع غذایی ,
تغذیه سالم ,
:: بازدید از این مطلب : 883
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آذر 1393 |
نظرات ()
|
|
غذاهای عملگرا- مطالعه موردی غذاهای پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی
مقدمه: مفهوم غذای عملگرا از آنجا شکل گرفت که مشاهدات نشان دادند که برخی مواد غذایی و یا نوشیدنیها دارای اثراتی بر سلامتی هستند که این اثرات را نمی توان به محتوای مواد مغذی (نظیر درشت مغذی ها، ویتامین ها و یا مواد معدنی) آن ماده غذایی نسبت داد. امروزه غذای عملگرا به ماده غذایی اطلاق می شود که ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
تحقیق تغذیه ,
غذاهای عملگرا ,
غذا پروبیوتیک ,
غذا لبنی ,
غذا غیر لبنی ,
پروبیوتیک ,
غذاهای مفید ,
:: بازدید از این مطلب : 616
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 آذر 1393 |
نظرات ()
|
|
استفاده از روش FMEA در ارزيابي و تحليل ريسك حوادث در كارخانه كاشي
پایان نامه مقطع کارشناسی مهندسی صنایع، چكيده: امروزه با گسترش روند خصوصي سازي، نگاه دقيق به حوادث از جايگاه خاصي برخوردار است بروز حوادث نه تنها ناشي از چيدمان و طراحي سيستم و ادوات به كار برده شده است، بلكه مسائلي نظير نصب، نگهداري و تعميرات را نيز در بر مي گيرد. در اين راستا، تجزيه و تحليل حوادث...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
روش FMEA ,
تحليل ريسك ,
ارزیابی ریسک ,
تحلیل حوادث ,
كارخانه كاشي ,
مهندسی صنایع ,
:: بازدید از این مطلب : 758
تاریخ انتشار : شنبه 3 آبان 1393 |
نظرات ()
|
|
پاورپوینت سموم مواد غذایی
فهرست مطالب پاورپوینت: سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی را هیچگاه در یخچال نگهداری نکنید، ماده سمی “آکریلامید” موجود در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس منجر به مرگ میشود، آلودگی های شیمیایی مواد غذایی، سموم طبیعی موجود در مواد غذایی، سموم تولید شده توسط میکروارگانیسم ها، سموم ناشی از ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
سمینار - پاورپوینت ,
,
:: برچسبها:
پاورپوینت ,
سموم مواد غذایی ,
مواد غذایی ,
سم چیپس ,
:: بازدید از این مطلب : 1095
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1393 |
نظرات ()
|
|
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
تعریف: عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
سمینار - پاورپوینت ,
,
:: برچسبها:
پاورپوینت ,
اندازه گیری ,
عوامل نگهدارنده ,
مواد افزودنی در شیر ,
شیر ,
نگهداری شیر ,
شیر فاسد ,
:: بازدید از این مطلب : 865
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1393 |
نظرات ()
|
|
پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی
فهرست مطالب پاورپوینت: مقدمه، سير تحول پنيرسازي، محل برخي از انواع پنير و تاريخچه ساخت آنها در دنيا، مباني تئوري ساخت پنيرهاي فرآيند شده، روشهاي اجرايي براي پنيرهاي فرآيند شده، نقش يونهاي يك و دو ظرفيتي سديم و كلسيم در شير، نقش كازئين موجود در شير، مواد خام لازم براي فرآورش، عوامل موثر در فرآورش ...
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
سمینار - پاورپوینت ,
,
:: برچسبها:
دانلود پاورپوینت ,
پنیر صنعتی ,
ساخت پنیر ,
تولید پنیر ,
انواع پنیر ,
پنیرسازی ,
دانلود مقاله ,
:: بازدید از این مطلب : 1184
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1393 |
نظرات ()
|
|
پروژه کنترل کیفیت (QC)
کامل ترین و کمیاب ترین پروژه کنترل کیفیت QC، این پروژه با استفاده از نرم افزار معروف minitab انجام شده و شامل تمامی نمودار های کنترل کیفیت میباشد و در یک شرکت سازنده ی قطعات خودرو پیاده سازی شده است.
:: موضوعات مرتبط:
برنامه نویسی ,
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
دانلود پروژه ,
پروژه کنترل کیفیت ,
کنترل کیفیت ,
مینی تب ,
QC ,
پروژه رشته صنایع ,
پروژه minitab ,
:: بازدید از این مطلب : 1270
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهريور 1393 |
نظرات ()
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 شهريور 1393 |
نظرات ()
|
|
رباتيك و اساس آن در صنعت
رباتيك و اساس آن در صنعت، رباتها جديدترين مرحله تلاش انسان جهت صنايع اتوماتيك به شمار مي روند. رباتها آن دسته از ماشينهاي ساخت بشر هستند كه لزوماً حركتهايي شبيه انسان ندارند ولي توان تصميم گيري و ايجاد و كنترل فعاليتهاي از پيش تعيين شده را دارند.
:: موضوعات مرتبط:
تحقیق - پروژه ,
صنایع - صنایع غذایی ,
,
:: برچسبها:
دانلود مقاله ,
رباتيك ,
رباتیک در صنعت ,
:: بازدید از این مطلب : 1479
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 شهريور 1393 |
نظرات ()
|
|
|
|
|